Offerte aanvragen

Catering

Ben je op zoek naar catering in Arnhem? Dan ben je bij Bar Florian aan het juiste adres. We bieden catering aan bij jou thuis of op een andere gewenste locatie. Zo hebben we verschillende arrangementen die je kunt huren. We beschikken over diverse mogelijkheden om er een onvergetelijke middag of avond van te maken.

Hierbij leggen we de gasten in de watten met heerlijke drankjes en hapjes naar wens. Of het nu gaat om een diner met vrienden, lunch met familie of een borrel met collega’s. Wij bieden diverse opties voor catering in Arnhem aan.

Vier je verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje of ander event met bar Florian!

Spraakmakend en tijdloos

We hebben een ruim terras waar je onder het genot van een hapje en drankje kunt genieten met jouw gezelschap. Liever gezellig binnen zitten? We hebben ook genoeg plek binnen aan onze bar en diverse tafeltjes om aan te zitten.

Onze bar is spraakmakend en tijdloos. In 2004 ontvingen wij de Best Bar Design Award. Kom hem eens bewonderen en geniet van een borrel in Arnhem.

Bar Florian-verhuur-arrangementen
Bar Florian-over-ons
arrangementen huren
arrangementen huren
arrangementen huren

Leuke gelegenheid? Wij hebben de locatie

Niet thuis of op kantoor een gelegenheid organiseren? Dan bieden we bij Bar Florian ook catering bij ons op locatie in Arnhem aan.

We bieden diverse arrangementen om met een gezelschap bijeen te komen. Onze bovenzaal biedt plek aan ruim 75 personen. Daarnaast is deze ook voorzien van een eigen bar en kan er een DJ helemaal los gaan.

Een top plek om een heerlijk feest te geven met vrienden, familie of collega’s.

bar-florian-catering-verhuur-arrangementen
arrangementen huren
arrangementen huren
bar florian Arnhem buitenkant over ons

Catering tot in de puntjes verzorgd

We begrijpen dat je op een feestelijke avond niet in de keuken wilt staan! Jij kunt je richten op je gasten en een gezellige avond hebben, terwijl wij jou en je gasten ontzorgen om er een onvergetelijke middag of avond van te maken. Ideaal, toch?

Onze medewerkers schenken en tappen de lekkerste drankjes. Naar jouw wens kunnen we ook verschillende hapjes serveren gedurende de avond.

Zowel op locatie als bij Bar Florian.

bar-florian-locatie-catering
bar-florian-locatie-catering
bar-florian-thuis-catering-arrangementen
bar-florian-catering-verhuur-locatie

Volg ons

@barflorian