Offerte aanvragen

Over ons

Sinds 2011 zijn Milan Scholten en David van Tuil de trotse eigenaren van Bar Florian. De ambities en de jonge ondernemersgeest waaien als een verfrissende wind door de Arnhemse straten en over pleinen. In de hoop u ook te ontmoeten en uit te nodigen voor een heerlijke middag of ontspannende avond met vrienden, familie of collega’s of meer over ons te vertellen.

 

Geschiedenis schrijven
heeft de toekomst.

Geïnspireerd op het romantische Venetië en uit bewondering en respect voor de Italiaanse gastvrijheid werd het café aan het Jansplein vernoemd naar het oudste café van Italië, Caffe Florian aan het San Marco plein. Dat sinds 1720 een uitmuntende service combineert met een onbetwiste kwaliteit.

 

Best Bar Design Award.

Sinds de opening in 2004 is Bar Florian de meest spraakmakende horecazaak van Arnhem. Ook werd in het jaar van de opening de Best Bar Design Award gewonnen. Bar Florian liet daarmee trendsettende clubs als Jimmy Woo en The Mansion achter zich. In 2008 werd de Willem Diehl prijs gewonnen, een toonaangevende architectuurprijs in Gelderland.

 

Voortreffelijke service en een glimlach is waar we het natuurlijk voor doen.

De bar dankt zijn naam en faam voornamelijk aan het evenaren van de kwaliteit van zijn Italiaanse naamgenoot. Voortreffelijke service met een uitnodigende glimlach zorgt dagelijks voor een volle zaak en in de zomer voor een druk en gezellig terras. Meer weten over ons? Kom dan ook eens gezellig bij ons langs!

Tot vlot,
Milan Scholten & David van Tuil
Eigenaren Bar Florian

Volg ons

@barflorian