Offerte aanvragen

 

Catering door Bar Florian in Arnhem

Ben je op zoek naar heerlijke catering in Arnhem? Dan ben je bij Bar Florian aan het juiste adres. We bieden catering aan bij jou thuis of op een andere gewenste locatie. We beschikken over diverse mogelijkheden om er een onvergetelijke middag of avond van te maken. Hierbij leggen we de gasten in de watten met heerlijke drankjes en hapjes naar wens. Of het nu gaat om een diner met vrienden, lunch met familie of een borrel met collega’s. Wij bieden diverse opties voor catering in Arnhem. 

Terras Arnhem Bar Florian

Laat je ontzorgen door Bar Florian

Wij snappen dat je op een feestelijke avond niet in de keuken wilt staan. Daarom bieden wij catering op locatie in Arnhem. Jij kunt je richten op je gasten en een gezellige avond hebben. Wij ontzorgen jou en je gasten om er een onvergetelijke middag of avond van te maken. Ideaal, toch? 

 

Huren van een ruimte in het centrum van Arnhem

Wil je niet thuis of op kantoor een gelegenheid organiseren? Dan bieden we bij Bar Florian ook catering bij ons op locatie in Arnhem. We bieden diverse arrangementen om met een gezelschap bijeen te komen. Onze bovenzaal biedt plek aan ruim 75 personen. Daarnaast is deze ook voorzien van een eigen bar en kan er een DJ helemaal los gaan. Een top plek om een heerlijk feest te geven met vrienden, familie of collega’s. Onze medewerkers schenken en tappen de lekkerste drankjes. Naar jouw wens kunnen we ook verschillende hapjes serveren gedurende de avond. 

Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden bij jou op locatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We voorzien je graag van de juiste informatie of een passend voorstel. We bespreken jouw wensen en behoeften voor een middag of avond met catering in Arnhem door Bar Florian.

Volg ons

@barflorian