Offerte aanvragen

 

Restaurant in Arnhem met zonnig terras

Ben je op zoek naar een restaurant in Arnhem waar je kunt genieten op het terras? Kom dan eens naar Bar Florian op het Jansplein. Wij zijn gelegen in het centrum van de stad en hebben een ruim terras. Hier kun je komen genieten van een lekkere lunch, borrel of een smaakvol diner. Wij doen er alles aan om je een fijne middag of avond te bezorgen. 

Restaurant Arnhem Bar Florian kroeg arnhem

Restaurant in het bruisende centrum van Arnhem

Wanneer je bij Bar Florian bent, geniet je van de gezelligheid die de stad te bieden heeft. Bij ons restaurant in Arnhem kun je een tafeltje kiezen op ons terras. Ook kun je binnen komen zitten in ons restaurant of aan de bar. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u niets te kort komt. Geniet van de lekkerste drankjes en snack die we te bieden hebben. 

 

Catering en bovenzaal met bar

Heb je iets te vieren of is er een bijzondere gelegenheid? Dan biedt Bar Florian catering op locatie. Hier serveren we onze gerechten en dranken zoals je deze gewend bent in ons restaurant in Arnhem met Terras. Jij kunt zorgeloos genieten met de gasten en wij regelen de rest! Liever bij ons op locatie genieten van onze service? Dan hebben we een gezellige bovenzaal. Hier kunnen we partijen tot ongeveer 75 personen ontvangen en voorzien van heerlijke drankjes en snacks. 

Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Heb je een vraag over ons restaurant in Arnhem met terras? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien je graag van een antwoord op jouw vraag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor catering op locatie of het huren van onze bovenzaal? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. We zorgen voor een voorstel dat feilloos aansluit bij jouw wensen en behoefte. Zo bepalen we samen hoe de middag of avond eruit moet komen te zien. 

Volg ons

@barflorian