Offerte aanvragen

 

Borrel in het gezellige centrum van Arnhem

Ben je met een gezelschap op zoek naar een plek waar je kunt genieten van een borrel in Arnhem? Dan zit je bij Bar Florian goed! We hebben een ruim terras waar je onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten. Liever gezellig binnen zitten? We hebben ook plek binnen aan onze bar of aan een tafeltje. Onze bar is spraakmakend en tijdloos. In 2004 ontvingen wij de Best Bar Design Award. Kom hem eens bewonderen en geniet van een borrel in Arnhem. 

borrel-arnhem

Huur onze bovenzaal voor een heerlijke borrel in Arnhem

Ben je op zoek naar een locatie voor een feestavond of borrel in het Centrum van Arnhem? Dan is onze bovenzaal hier zeer geschikt voor. Deze kun je huren met een gezelschap tot ongeveer 75 personen. De zaal is voorzien van een eigen bar en biedt de mogelijkheid om een DJ het dak eraf te laten blazen. Ideaal voor een gezellige avond met familie, vrienden of collega’s. Onze medewerkers zorgen uiteraard voor het lekkerste bier, wijn of een alcoholvrij drankje. Kom genieten van een heerlijke borrel met een gezelschap. 

 

Catering op locatie

Liever op locatie zoals bij je thuis of bij jouw bedrijf in Arnhem? Dat kan ook! Bar Florian biedt namelijk catering op locatie. Hierin staan jouw wensen en behoeften centraal. We denken natuurlijk wel mee binnen de mogelijkheden die we bieden. Wil je hier meer over weten of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op of vraag een offerte bij ons aan. We zorgen voor een voorstel dat past bij jouw gelegenheid en de wensen die er zijn. 

Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Meer informatie over de mogelijkheden voor een borrel in Arnhem? Kom dan lekker langs of bel ons op 026 4451317. Onze medewerkers helpen je graag en voorzien je van de juiste informatie. 

Volg ons

@barflorian