Offerte aanvragen

 

De smaakvolste borrel(plank) in het gezellige centrum van Arnhem

Wil je een heerlijke middag of avond borrelen in Arnhem? Dan ben je bij Bar Florian op de juiste plek. We hebben een smaakvolle borrelplank op ons terras in Arnhem. Je moet alleen zelf nog even bepalen waar je zin in hebt. Ga je voor een Haute frituur met de lekkerste warme snacks of ga je toch voor een Dip & mix? We hebben voor ieder wat wils. Ook voor lunch en diner kun je bij ons terecht. We hebben gevarieerde kaart met een ruime keuze aan hapjes en drankjes. Zien we je binnenkort? Wij zorgen voor een borrelplank op het Jansplein in Arnhem. 

bar-florian-borrelplank-arnhem

Genieten in Arnhem

Bar Florian vind je in het centrum van Arnhem op het bekende en gezellige Jansplein. Je kunt bij ons terecht voor lunch, borrel en diner. We hebben diverse lunchgerechten waarbij we je graag voorzien van een passend drankje. Bij ons kun je genieten van het bruisende centrum van de stad onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Of ga je toch voor een borrelplank op ons zonnige terras in Arnhem? Kom dan eens gezellig langs en kies een mooi tafeltje uit.  

 

Florian op locatie

Heb je een feest of andere bijeenkomst die voorzien moet worden van catering? Dan ben je bij Bar Florian op de juiste plek. Naast een lunch, borrel of diner verzorgen wij ook catering op locatie. Wil je meer weten over onze mogelijkheden en/of tarieven? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. We komen met een passend voorstel voor uw partij. Op deze manier maken we er een mooie gelegenheid van met heerlijke hapjes en drankjes. 

Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je een plek reserveren om te genieten van een lekkere borrelplank? Neem dan contact met ons op. We voorzien je graag van de juiste informatie.

Volg ons

@barflorian