Offerte aanvragen

 

Brasserie op het Jansplein in Arnhem

Wil je genieten van een lunch, borrel of diner? Dan zorgen wij met onze overheerlijke brasserie in Arnhem voor de lekkerste hapjes en drankjes. We hebben voor ieder wat wils. Of je nou zin hebt in een biertje, wijntje of een alcoholvrij drankje. Het kan allemaal. Je kunt een fijn tafeltje kiezen op ons terras in de zon of binnen aan de bar.

Brasserie Arnhem Bar Florian

Huur onze bovenzaal voor een feest

We zijn te vinden op het Jansplein in Arnhem middenin het centrum van de stad. Daardoor zijn we voor iedereen goed bereikbaar. Zowel met het openbaar vervoer als de auto kunt u ons gemakkelijk bereiken. De bushalte, parkeergarage en het treinstation liggen op loopafstand van Bar Florian. En toch liggen we middenin het gezellige centrum van Arnhem.

In onze bovenzaal kunnen we ongeveer 75 personen ontvangen. Daarnaast kunnen we de gasten voorzien van drankjes aan de bar die er te vinden is. Ook is er de mogelijkheid om een DJ te laten draaien. Dit zorgt voor een sfeervolle en gezellige feestavond die overal aan voldoet. Vraag een offerte aan om een passend voorstel te ontvangen voor jouw feestavond in onze brasserie in Arnhem.

Hapjes uit onze brasserie in Arnhem bij jou thuis

Bar Florian is een brasserie in Arnhem die ook catering verzorgd op locatie. Heb je thuis een feestje of ben je met collega’s op zoek naar catering? Dan bieden we vele mogelijkheden om je te voorzien in diverse wensen en behoeften. Op locatie kunnen we grote gezelschappen voorzien van drankjes en bites. Hierdoor kunnen we de gasten ontzorgen en een fijne avond bieden. Wij regelen alles om er een bijzondere gelegenheid van te maken.

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. We zorgen ervoor dat je de juiste informatie krijgt. Ook kun je gerust bij ons binnenlopen en onze medewerkers vragen naar de mogelijkheden. We ontvangen je graag in onze brasserie in Arnhem.

Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Meer informatie over de mogelijkheden voor een borrel in Arnhem? Kom dan lekker langs of bel ons op 026 4451317. Onze medewerkers helpen je graag en voorzien je van de juiste informatie. 

Volg ons

@barflorian