Offerte aanvragen

 

Cateraars uit Arnhem

Je kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, een goed glas wijn of ‘s avonds een diner. Toch liever thuis of op je werk iets organiseren met je vrienden, familie of misschien wel collega’s? Dan kan dat ook bij Bar Florian. We bieden catering op locatie waarbij we de gasten voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. Bekijk onze mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op. 

Lunchen Arnhem bij Bar Florian

Bar Florian op locatie

Wist je dat Bar Florian ook bij je thuis kan komen? We zijn cateraars in Arnhem die ervoor zorgen dat jij en je gasten zorgeloos kunnen genieten. Of het nu gaat om een trouwfeest, personeelsfeest of een andere gelegenheid. Want wat is er nou leuker dan dan een georganiseerd diner voor vrienden, familie of collega’s? Wij verzorgen alles zodat de gasten kunnen ontspannen en voorzien zijn van de lekkerste hapjes en drankjes. Ideaal als je het ons vraagt!

 

Verhuur bij Bar Florian

Liever een feestje bij ons op locatie als cateraars in Arnhem? Dan hebben we mogelijkheden genoeg. Van kleinere gezelschappen tot aan grote gezelschappen van ongeveer 75 personen. Bij ons kan het allemaal. We hebben een toffe bovenzaal die voorzien is van een eigen bar en muziek. Ideaal om een feestje te organiseren! Onze medewerkers zorgen hierbij uiteraard voor de hapjes en drankjes om de avond tot een succes te maken. We zijn meer dan alleen cateraars op locatie in Arnhem. Wil je meer weten over het huren van een ruimte bij Bar Florian? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We zorgen voor een passend voorstel om er een onvergetelijke middag en/of avond van te maken. 

Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Heb je een vraag over cateraars in Arnhem of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van de juiste informatie. 

Volg ons

@barflorian