Offerte aanvragen

Genieten van overheerlijke cocktails in Arnhem

Op zoek naar een cocktailbar in Arnhem? Kom dan langs bij Bar Florian. Gelegen aan het Jansplein, bieden we de lekkerste hapjes en drankjes voor een geslaagde borrel. Ga je voor wijn, de heerlijkste cocktails of toch voor een biertje in Arnhem? Bij ons kan het allemaal. Onze medewerkers schenken en tappen verfrissende en smaakvolle drankjes.

cocktails-arnhem

Cocktail in het centrum van Arnhem?

Kies jouw favoriete cocktail bij Bar Florian, of probeer de nieuwe! Ons team maakt de lekkerste cocktail voor je in Arnhem. Of je nou gaat voor een Gin Tonic of voor een Espresso Martini. Wij zorgen ervoor dat het bij je op tafel komt. Meer zin in een biertje, wijntje of een alcoholvrij drankje? Dan kan dat natuurlijk ook. We hebben een ruime selectie aan dranken. Zo kunnen we iedereen een drankje bieden.

Cocktails & Bites door Bar Florian

Naast heerlijke bier, wijn of een cocktail bieden we ook een heerlijke lunch, borrel en diner in Arnhem. Schuif jij aan voor een hapje en een drankje in het gezellige centrum van Arnhem? Loop dan gerust bij ons binnen of neem plaats op ons zonnige terras op het Jansplein.

 

Cocktailbar op locatie in Arnhem?

Een feestje bij jou thuis of op een locatie waar catering gewenst is? Dat kan met de catering van Bar Florian. Wij maken ook een heerlijke cocktail bij jou op locatie in Arnhem. Leuk voor een feest bij iemand thuis of een andere feestelijke gelegenheid.

Neem contact met ons op!

Cocktailbar Arnhem

Vind je het leuk om een gezellige avond door te brengen in een van de drukste en meest energieke bars van Arnhem? Bezoek dan Bar Florian, een uitnodigende en constant drukke cocktailbar in Arnhem, met je partner, vrienden en/of vriendinnen. Wij zorgen voor de lekkerste mixjes, cocktails, wijnen en bieren.

Maar naast het nuttigen van verrukkelijke dranken, kun je bij onze cocktailbar in Arnhem ook genieten van de beste gerechten die we te bieden hebben. Ons belangrijkste doel is om je te laten genieten en een rustige omgeving te creëren die je helpt om je ontspannen te voelen. Op basis van de enthousiaste reacties van onze klanten lijken we daar goed in te slagen.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze cocktails in Arnhem? Bekijk dan alvast onze menukaart. We hebben diverse heerlijke cocktails, met en zonder alcohol. Zo bieden we iedereen een heerlijke verfrissende cocktail op een zomerse middag of avond. Heb je vragen over onze cocktails of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien je naast heerlijke dranken en gerechten graag van passende informatie.

Volg ons

@barflorian