Offerte aanvragen

Gezond lunchen Arnhem

Op zoek naar een plek om gezond te kunnen lunchen in Arnhem? Dan is Bar Florian de ideale lunchplek voor sociale bijeenkomsten, zakelijke bijeenkomsten, familie-uitjes en bedrijfsuitjes. Om een restaurant in Arnhem te vinden dat een gezonde lunch serveert kan lastig zijn. De lunchkaart van elk restaurant of bar heeft niet altijd even gezonde opties. Daarom is Bar Florian een goede optie als je op zoek bent naar een plek voor een gezonde lunch in Arnhem. Wij bespreken graag met je de mogelijkheden om van jouw lunch een groot succes te maken!

Lunchen arnhem

Gezond lunchen op een unieke locatie in Arnhem

Midden in het centrum van Arnhem, op het Jansplein, bevindt zich Bar Florian. Bar Florian is dankzij de gunstige ligging gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Door de goede bereikbaarheid kun je gezond lunchen in Arnhem voordat je iets anders gaat doen. Zo ligt onze locatie dicht bij de Eusebiuskerk, het Sonsbeekpark, het Centraal Station en de oude kelders. Vanuit Bar Florian zijn ook vele andere winkels, theaters en musea gemakkelijk te bereiken. Desnoods kom je op een specifiek tijdstip, waardoor je gemakkelijk verder kunt gaan naar je activiteit.

 

Gezonde menukaart voor lunchen in Arnhem

Bar Florian heeft veel meer te bieden dan alleen een mooie locatie voor een gezonde lunch in Arnhem. Met een gevarieerde en verrukkelijke keuken doen wij ons best om elke gast tijdens het samenzijn tevreden te stellen. Wij verzorgen broodjes, salades, warme gerechten, soepen en nog veel meer als lunch. Daarnaast zijn er diverse andere gerechten te bestellen.

Ook denken wij graag mee over een gezonde lunch in Arnhem voor jou en je gezelschap. Bij Bar Florian zoeken we graag samen met jou naar een passende invulling voor eventuele dieetbeperkingen. Uiteraard ben je bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar een snelle hap tussen de vergaderingen door of een vullende lunch na een drukke familiedag. Wij bieden eten en drinken van hoge kwaliteit en doen ons best om aan ieders wensen tegemoet te komen.

Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Wil je meer weten over Bar Florian of het laten verzorgen van je gezonde lunch in Arnhem? Bel 026 4451317 of stuur een e-mail naar info@bar-florian.nl om met ons in contact te komen. Om ervoor te zorgen dat jij kunt genieten van een gezonde lunch in Arnhem, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Volg ons

@barflorian