Offerte aanvragen

 

Het leukste Grandcafé in Arnhem

Ben je met een gezelschap op zoek naar een gezellige plek om te lunchen, borrelen of dineren? Kom dan langs bij Bar Florian. Wij voorzien jullie graag van een drankje en passende hapjes in ons grandcafé in Arnhem. 

Grandcafe Arnhem Bar Florian

Eindeloos genieten bij Bar Florian

Voor een voortreffelijke lunch, een gezellige borrel met home made fingerfood of een bijzonder diner schuif je aan bij Bar Florian, het grandcafé van Arnhem! We zijn gelegen op het Jansplein in Arnhem, middenin het centrum van de stad. Je kunt vanaf het station of de bushalte in ongeveer vijf minuten lopen bij ons aan tafel zitten. Parkeergelegenheden zitten er ook genoeg om zo snel mogelijk aan te schuiven. 

 

Bar Florian op locatie

Organiseer je een partij bij iemand thuis of op locatie? Dan bieden we hier met ons grandcafé in Arnhem ook catering voor. We kunnen op locatie grotere gezelschappen voorzien van fingerfood, borrelhapjes of een diner. Hierbij zorgen we er natuurlijk voor dat de gasten heerlijke drankjes krijgen. Meer weten of een op maat gemaakte order nodig? Bespreek de mogelijkheden met ons. 

 

Mogelijkheden voor grotere gezelschappen

Ben je met een groter gezelschap en wil je komen borrelen bij het leukste grand café in Arnhem? Dat kan! We hebben plek op ons zonnige terras en binnen in ons restaurant. Ook hebben we de mogelijkheid om een eigen ruimte te huren. Onze bovenzaal biedt ruimte tot ongeveer 75 personen. Deze ruimte is ook voorzien van bar en onze medewerkers zorgen ervoor dat je van alles bent voorzien. 

Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Wil je meer weten over grandcafé Bar Florian in Arnhem? Of heb je een vraag over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We zorgen ervoor dat je wordt voorzien van de juiste informatie. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons een offerte aan te vragen voor het huren van een van onze ruimtes. Voor catering op locatie kunnen we ook een passend voorstel doen. 

Volg ons

@barflorian