Offerte aanvragen

Jansplaats Arnhem, zorgeloos genieten in hartje centrum

Ben je in de buurt van de Jansplaats in Arnhem? Sla Bar Florian dan zeker niet over voor een heerlijk hapje en drankje. Bij ons kun je komen lunchen en borrelen in de middag en avond. Ideaal als je er met vrienden, familie of collega’s op uit gaat in Arnhem. We hebben voor ieder wat wils. Van kleine borrelsnacks tot vullende gerechten die passen bij de lekkerste wijnen of andere dranken. Bekijk onze kaart alvast om een goede indruk te krijgen.

Bar Florian jansplaats Arnhem

Wat hebben we nog meer te bieden?

Niet alleen voor een middag of avondje borrelen kun je bij ons terecht. We bieden ook de mogelijkheid om onze bovenzaal te huren. Deze ruimte beschikt over een eigen bar (personeel regelen wij), draaitafel voor knallende muziek en ruimte voor ongeveer 75 personen. Vanuit de bovenzaal heb je zicht op de Jansplaats en ervaar je het bruisende centrum van Arnhem. We vertellen je meer over onze arrangementen en verhuurmogelijkheden.

Arrangementen en verhuur door Bar Florian

Wij zijn niet alleen te vinden op de Jansplaats in Arnhem. Bar Florian komt ook graag bij je thuis om de lekkerste gerechten en dranken voor je te verzorgen. Dit doen we met onze catering op locatie. Van kleinere gezelschappen tot grote groepen kunnen we je volledig ontzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat het kost om op locatie te komen? Neem dan contact met ons op. We informeren je zo volledig mogelijk of we komen met een passend voorstel. Vraag rechts onderaan de pagina meteen een offerte aan voor jouw gelegenheid.

Neem contact met ons op!

Wil je bij ons langskomen voor een gezellige middag of avond? Loop dan gerust binnen en kies een tafeltje uit. We hebben zowel binnen als buiten plek op ons terras. Zo kunnen we je het hele jaar door ontvangen. Zien we je snel? Je vindt ons op de Jansplaats in Arnhem in het centrum van de stad.

Volg ons

@barflorian