Offerte aanvragen

Jansplein Arnhem

Het Jansplein in Arnhem is een bekend plein. Het is dan ook gunstig gelegen in het centrum van de stad.

Het Jansplein staat bekend om zijn verschillende terrassen en eetgelegenheden, waaronder cafés, restaurants en brasseries. Het wordt dan ook gekenmerkt door een warme ambiance met een verscheidenheid horecagelegenheid.

Bar Florian is een goed voorbeeld van een chique café/bar aan het Jansplein in Arnhem. Je bent er welkom voor een heerlijke lunch, een lekkere borrel of een goed diner. Met andere woorden, Bar Florian heeft alles. Wil je niet voor verrassingen komen te staan? Bekijk dan onze menukaart. Zo weet je vooraf welke keuze je kunt maken.

Bar Florian op Jansplein in Arnhem

Borrelen op het Jansplein in Arnhem

Binnen of op ons terras kun je met vrienden, familie of collega’s genieten van een heerlijke borrel. Op onze drankenkaart vind je letterlijk alles wat je nodig hebt. Zo hebben we een unieke wijn-, bier- en cocktailkaart. Bovendien hoort een borrelplank altijd bij een drankje! Welke borrelplank wil je op tafel hebben? Bekijk hier onze frituur en borrelkaart.

Lunchen op het Jansplein in Arnhem

Gezellig samenzijn met dierbaren in hartje Arnhem op een prachtige locatie? Dan ben je bij Bar Florian aan het juiste adres. Bij Bar Florian kun je terecht voor diverse broodjes, salades, pastagerechten, vleesgerechten en nog veel meer. Erg veel trek? Bestel dan heerlijke frietjes bij je lunch.

Neem contact met ons op!

Kom langs bij Bar Florian

Wil je bij ons aanschuiven voor een drankje of een hapje? Kies dan voor de optie reserveren. Dan zorgen wij ervoor dat er een plaatsje wordt gereserveerd. Voor een telefonische reservering kun je bellen naar 026 4451317. Reserveren is ook eenvoudig als je het webformulier invult. Lukt dat niet, dan kun je er ook voor kiezen om te mailen naar info@bar-florian.nl. Als alles goed is verlopen, hopen we je snel te zien bij Bar Florian op het Jansplein in Arnhem!

Volg ons

@barflorian