Offerte aanvragen

Koffie drinken Arnhem

Ben je op zoek naar een plek om heerlijke koffie te drinken in Arnhem? Dan ben je bij Bar Florian aan het juiste adres. Hier kun je genieten van de verschillende soorten koffie. Wij hebben namelijk de ‘gewone’ koffie, de latte macchiato, cappuccino, flat white, macchiato, illy ijskoffie, Irish coffee en zelfs de kinderkoffie. Dus welke koffie je ook maar wenst, wij hebben het!

Bar Florian op Jansplein in Arnhem

Heerlijk koffie drinken in Arnhem

Koffie drinken kan je het beste doen bij Bar Florian in Arnhem. Niet alleen de is de koffie heerlijk, maar bij Bar Florian heb je ook de fijne sfeer. Wij kijken namelijk naar het totaalplaatje. Het vriendelijke personeel, de goede bediening en de fijne sfeer zorgen ervoor dat je koffie net iets beter smaakt dan anders. En dat is precies waar Bar Florian voor staat.

Waarom Bar Florian?

Elke dag een volle zaak en in de zomer een levendig, gezellig terras, dat wordt verzekerd door een uitstekende service en een warme grijns. Wat wil je nog meer?

Bovendien is Bar Florian sinds de opening in 2004 de meest spraakmakende horecagelegenheid van Arnhem. Het jaar dat Bar Florian opende, won het de “Best Bar Design Award”.

Daarmee lieten Jimmy Woo en The Mansion Bar Florian achter zich. In 2008 kreeg het bedrijf de Willem Diehl Prijs. Dit is de hoogste architectuurprijs van Gelderland.

Ben je benieuwd naar het horecabedrijf dat Jimmy Woo en The Mansion achter zich heeft gelaten? Kom dan snel langs om bijvoorbeeld heerlijke koffie te drinken in Arnhem.

Neem contact met ons op!

De geschiedenis van Bar Florian

Bar Florian is vernoemd naar Caffe Florian, het oudste café van Italië, gelegen aan het San Marcoplein. Geïnspireerd door het romantische Venetië en de eerbied en genegenheid voor de Italiaanse gastvrijheid, combineert het sinds 1720 uitzonderlijke service met onbetwistbare kwaliteit.

 

Contact opnemen

Voor onduidelijkheden of reserveringen kun je contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken op 026 445 13 17.

Volg ons

@barflorian