Offerte aanvragen

Hippe kroeg in het centrum van Arnhem

Zin in een biertje, heerlijk glas wijn of een smaakvolle cocktail in de gezelligste kroeg van Arnhem? Dan ben je bij Bar Florian op de juiste plek. Onze locatie midden in het centrum van Arnhem is goed te bereiken voor iedereen. Dit maakt het makkelijk om bij ons langs te komen voor een drankje en een borrelhapje. Lees meer over Bar Florian als kroeg in het centrum van Arnhem.

Restaurant Arnhem Bar Florian kroeg arnhem

Wat hebben we te bieden?

In onze kroeg in Arnhem bieden we verschillende heerlijke dranken en bijpassende borrelgerechten. Heb je zin in een biertje en bittergarnituur? Dat kan! Liever een cocktail met een borrelplank voorzien van de lekkerste hapjes? Ook geen probleem! Kortom, er zijn mogelijkheden genoeg om te genieten van jouw middag of avond. Ook uitzonderingen zijn bij ons geen probleem. Dus, heb je een allergie of eet je liever vegetarisch of vegan? Dan zorgen we in onze keuken voor passende gerechten!

 

Een uitgebreide kaart met voor ieder wat wils

In onze kroeg in Arnhem draait het om gezelligheid en lekker drinken en eten. Daarom hebben we een uitgebreide kaart met diverse dranken en gerechten. Voor verschillende gelegenheden bieden we smaakvolle gerechten. Denk aan borrelhapjes, een borrelplank of café gerechten zoals risotto, ravioli of een rundvleesburger met alles erop en eraan. Bekijk onze kaart om een indruk te krijgen van onze kroeg in Arnhem.

 

Neem contact met ons op!

Een ruimte huren in onze kroeg in Arnhem

Wil je een ruimte huren in een kroeg in Arnhem waar je een feestje kunt geven? Dan is onze bovenzaal iets voor jou. Met onze centrale ligging in het centrum van Arnhem zijn we goed te bereiken voor de genodigden van jouw feestje. Onze bovenzaal beschikt ook over een eigen bar waar wij het personeel voor verzorgen. Op deze manier hebben de gasten een zorgeloze middag of avond.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag dan rechts onderaan de pagina vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een zaal in onze kroeg in Arnhem. Ook kun je een offerte aanvragen voor catering bij jou thuis of op locatie. We verzorgen ook daar de lekkerste gerechten en dranken.

Volg ons

@barflorian