Offerte aanvragen

Lunch Arnhem stad

Bar Florian is de gezelligste locatie voor een lunch in Arnhem stad. Bij ons kun je zowel uitgebreid dineren als een snelle hap nemen. Wij zorgen voor een sfeervolle inrichting en het beste eten. Wist je dat de zondag ook een prima dag is om lekker te brunchen of te dineren?

Lunchen Arnhem bij Bar Florian

Lunch sfeervol in Arnhem stad

Service met een glimlach gecombineerd met een sfeervolle ambiance is waar het in Bar Florian om draait. Kies een lunch van onze uitgebreide menukaart en geniet van een maaltijd gemaakt met verse seizoensgebonden ingrediënten. Hierdoor kunnen wij je altijd de meest verse ingrediënten en de lekkerste smaken garanderen. Kortom, kom eens gezellig langs bij ons in Arnhem stad en ben verzekerd van een heerlijke lunch.

Probeer verschillende gerechten uit

Bij Bar Florian is het mogelijk om allerlei gerechten te bestellen voor lunch, diner of toch te kiezen voor een cocktail. Wij bieden gerechten aan in verschillende formaten omdat wij je de kans willen geven om verschillende gerechten te proeven. Ben je een dagje uit en toe aan een kleine pauze? Dan is deze pauze mogelijk bij Bar Florian. Heb je wat meer haast? Dan is daar natuurlijk ook een oplossing voor. Bij Bar Florian in Arnhem stad kun je lang zitten maar ook kiezen voor een eenvoudige en snelle lunch voordat je naar het theater of een andere activiteit gaat.

Neem contact met ons op!

Eenvoudig reserveren voor lunch in Arnhem stad

Gebruik de reserveringsoptie als je er zeker van wilt zijn dat er een tafel voor je vrij is. Wij zorgen ervoor dat jij en je groep voldoende plaats hebben. Je kunt telefonisch reserveren door te bellen naar 026 4451317. Ook het invullen van het online reserveringsformulier maakt reserveren eenvoudig. Als dat allemaal niet lukt, kun je er ook voor kiezen om te mailen naar info@bar-florian.nl. Mocht het gelukt zijn, dan zien wij je graag binnenkort verschijnen!

Volg ons

@barflorian