Offerte aanvragen

 

Lunchen in het gezellige centrum van Arnhem

Op zoek naar een plek in Arnhem waar je verrukkelijk kan lunchen? Dan is Bar Florian de plek waar je moet zijn! Voor een hapje en een drankje kun je terecht op ons ruime terras. Blijf je liever binnen? Dan is er binnen ook plaats aan een tafel of aan onze bar. Onze bar heeft een unieke en klassieke stijl. In 2004 hebben we de Best Bar Design Award gewonnen. Kom eens langs en ga lunchen in Arnhem.

Lunchen Arnhem bij Bar Florian

Lunchen Arnhem

Op het Jansplein in Arnhem kun je lunchen bij Bar Florian in het hartje van Arnhem. Van hieruit kun je aan tafel je laptop opstarten of ontspannen met een kopje koffie terwijl je naar buiten kijkt. Op het terras kun je de dag afsluiten met een goed glas wijn. Naast de lekkerste lunchopties biedt onze kaart ook dranken, hapjes en haute frites. Met andere woorden, er zijn gerechten voor elk moment van de dag.

Bar Florian is dan ook de ideale locatie voor een stevige maaltijd. Bekijk zeker onze menukaart. Misschien zit er iets lekkers voor jou bij!

 

Lunchen in een gezellig café in Arnhem met een uitgebreide keuze

Het menu van Bar Florian biedt een verscheidenheid aan gerechten voor ieder wat wils. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor een frisse, stevige salade, een broodje, verrukkelijke café gerechten en gerechten van de grill. Daarnaast is er een ruime keuze aan diverse dranken. Heb je allergieën of dieetbeperkingen? Eet je veganistisch of vegetarisch? Laat het ons weten zodat we er in onze keuken rekening mee kunnen houden. Wij werken nauw samen om jou, je vrienden, familie of collega’s een fantastische lunch te bezorgen.

Neem contact met ons op!
evenementen bar florian arrangementen

Een zakelijke lunch of een feestje organiseren is ook mogelijk

Wil je vergaderen en samen lunchen in een gezellig café in Arnhem? Of wil je een borrel of feest organiseren voor op kantoor? Bij Bar Florian in Arnhem hebben we daar een fantastische locatie voor. Uiteraard houden we rekening met je voorkeuren en reserveren we een geschikte plek.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een (grotere) groepslunch in ons café in Arnhem? Wij voorzien je graag van alle informatie.

 

Lunchen in Arnhem met gemakkelijke bereikbaarheid

Zin in een lunch in Arnhem? De winkels in het winkelgebied van Arnhem liggen naast Bar Florian. Bovendien kun je ons gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Kom je toch liever met de auto? Ook dat is mogelijk. Je kunt je auto parkeren in een van de nabijgelegen parkeergarages.

Proef onze gerechten en de gezellige sfeer van ons café. Tot binnenkort! Bel 026 4451317 om gemakkelijk te reserveren of maak gebruik van de website.

Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Meer informatie over de mogelijkheden voor een borrel in Arnhem? Kom dan lekker langs of bel ons op 026 4451317. Onze medewerkers helpen je graag en voorzien je van de juiste informatie.

Volg ons

@barflorian