Offerte aanvragen

 

Restaurant op de Jansplaats in Arnhem

Een van de meest bruisende plekken in Arnhem, de Jansplaats. Hier vind je het gezellige Bar Florian. Je kunt bij ons terecht voor verschillende gelegenheden. Ben je toe aan lunch? We hebben diverse smaakvolle lunchgerechten voor je. Lekker een middag of avond borrelen met vrienden, familie of collega’s? Dan hebben we de lekkerste hapjes en drankjes voor je. Of wil je genieten van een diner in stijl? Bekijk dan zeker eens onze menukaart voor onze gerechten.Schuif lekker aan bij ons gezellige terras en restaurant op de Jansplaats in Arnhem. Of moeten we een tafeltje voor je reserveren? Laat het ons dan weten!

restaurant-jansplaats-arnhem

Tijdloos en eigentijds

Het interieur van ons restaurant op de Jansplaats in Arnhem is eigentijds en tijdloos. In 2004 wonnen wij de Best Bar Design Award. Nog steeds trekt onze bar en inrichting de aandacht. Wil je het eens komen ervaren? Dan ontvangen we je graag! 

 

Feesten bij Bar Florian

Wil je een feest organiseren in het centrum van Arnhem? Dat kan bij ons restaurant op de Jansplaats in Arnhem. We hebben diverse mogelijkheden om er een toffe avond van te maken met een groter gezelschap. Onze bovenzaal biedt ruimte aan ongeveer 75 personen. Daar kun je een leuk feestje geven! Daarnaast is deze ruimte voorzien van een eigen bar en personeel. Zo zorgen we ervoor dat je zorgeloos kunt genieten met de gasten. 

 

Bar Florian bij jou thuis of op locatie

Wil je thuis met een gezelschap genieten van heerlijke drinks & bites? Dat kan! We bieden catering aan voor verschillende gelegenheden. Zo geniet je thuis van al het lekkers dat we met ons restaurant op de Jansplaats in Arnhem te bieden hebben. Benieuwd naar de overige mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We doen een passend voorstel om er een fijne middag of avond van te maken voor je.

Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Meer weten over ons restaurant op de Jansplaats in Arnhem? Neem dan even contact met ons op! Ons team voorziet je van de juiste informatie of bespreekt de mogelijkheden met je. 

Volg ons

@barflorian