Offerte aanvragen

Restaurant op het Jansplein in Arnhem

Kom je langs in ons restaurant op het Jansplein in Arnhem? Hier geniet je van gezelligheid die het bruisende centrum te bieden heeft. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner. Naast onze welbekende lunch toppers, serveren we uiteraard diverse drankjes zoals cocktails, wijnen, bieren en non-alcoholische drankjes. Zo hebben we voor iedereen iets op onze drankenkaart staan voor een gezellige borrel. Zien we je binnenkort op ons terras of aan de bar? 

Dineren in ons restaurant

Bar Florian staat bekend om de fantastische gerechten. Ga je voor een geitenkaas salade, spaghetti bolognese of voor een Florian’s rundvleesburger? In ons restaurant op het Jansplein in Arnhem hebben we mogelijkheden genoeg. Aan jou de keuze wat het gaat worden, of hoeveel. 

 

Lunchen of borrelen in ons restaurant op het Jansplein in Arnhem

Lekker een dagje in het centrum van Arnhem? Kom dan genieten op ons heerlijke terras of in ons restaurant. We hebben diverse lunchgerechten, haute frituur en borrelhapjes. Kies bijvoorbeeld voor een gegrilde pane of brood met de lekkerste verse ingrediënten. Voor de borrel hebben we ook een ruime selectie met warme en koude snacks. Hierbij voorzien we je natuurlijk graag van een heerlijk drankje. 

 

Catering door Bar Florian

Je kunt bij ons niet alleen lunchen, borrelen en dineren in ons restaurant op het Jansplein in Arnhem. We bieden ook de mogelijkheid om een zaal te huren. Zo biedt onze bovenzaal plek voor ruim 75 personen. Daarnaast is de zaal voorzien van een eigen bar en draaitafel voor een DJ. Alles om jouw feestavond compleet te maken. Wil je een feest thuis of op een andere locatie? Dan bieden we catering met vele mogelijkheden. Wil je hier meer over weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. We doen een passend voorstel op basis van de wensen en behoeften die er zijn. 

Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Heb je een vraag over onze gerechten of ons restaurant op het Jansplein in Arnhem? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om je te voorzien van de juiste informatie. 

Volg ons

@barflorian