Offerte aanvragen

 

Restaurants aan de markt in Arnhem

Genieten van drankjes en heerlijke gerechten? Dan ben je bij Bar Florian aan het juiste adres. Er zijn diverse restaurants in de buurt van de markt in Arnhem te vinden. Wij zijn gelegen aan het Jansplein in het centrum van de sfeervolle binnenstad.

restaurants-markt-arnhem

Bruisende centrum van Arnhem

Ben je op zoek naar restaurants in de buurt van de markt in Arnhem? Dan moet je bij Bar Florian zijn. We hebben een prachtig terras op het Jansplein. Hier kunnen we je voorzien van een lunch, borrel of diner. Plek is er genoeg, kom dus gerust eens langs en kies een tafeltje in de zon. Ook kun je bij ons binnen zitten en genieten van ons eigentijdse interieur en de tijdloze bar. 

 

Catering door Bar Florian

Thuis of op locatie genieten van onze heerlijke gerechten en drankjes? Dan bieden we catering voor kleine of grote gezelschappen. We zorgen ervoor dat de gasten worden voorzien van de lekkerste lunchgerechten, borrelsnacks of een smaakvol diner. Op deze manier zijn en blijven we een van de beste restaurants in de buurt van de markt in Arnhem, die zorgt voor een fijne middag of avond.

 

Op zoek naar restaurants dichtbij de markt in Arnhem voor het huren van een zaal?

Bar Florian is te vinden op het Jansplein in Arnhem. Op onze locatie bieden we onder andere een zaal die gehuurd kan worden. In onze bovenzaal is een bar aanwezig waar wij verschillende dranken kunnen serveren. Hier kunnen wij ongeveer 75 personen ontvangen en laten genieten van een fantastische middag of avond. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We doen een passend voorstel voor jouw gelegenheid aan de hand van de wensen en behoeften die er zijn.

Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Heb je een vraag over restaurants dichtbij de markt in Arnhem? Dan kun je natuurlijk even contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen je graag. 

Volg ons

@barflorian