Offerte aanvragen

Drinken Arnhem

Ben je op zoek naar een gezellige bar in Arnhem waar je in een ontspannen sfeer kunt genieten van je drinken? Dan ben je bij Bar Florian aan het juiste adres.

Onze bar heeft een ongedwongen en gezellige sfeer. Dit is ideaal voor een leuk avondje uit met vrienden of een romantisch uitje met een speciaal iemand. Dankzij onze sfeervolle ambiance heerst er de juiste stemming voor een leuk avondje uit. Bovendien draagt onze live muziek bij aan de gezellige sfeer.

Wil je een onvergetelijke ervaring met het lekkerste drinken in Arnhem? Kom dan langs bij Bar Florian en geniet van onze heerlijke drankjes en warme gastvrijheid.

Restaurant Arnhem Bar Florian kroeg arnhem

Casual en gezellige sfeer

Bij Bar Florian bieden we een ongedwongen en gezellige sfeer voor een ontspannen avondje uit in Arnhem. Onze bar is eigentijds ingericht, waardoor de sfeer perfect is voor een gezellig avondje uit met vrienden. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een romantisch uitje met een bijzonder iemand.

Onze sfeervolle ambiance zorgt voor de juiste stemming tijdens een gezellig avondje uit. Ongeacht of je alleen, met je partner of met een groep komt. Wij zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer. Daarbij is ons personeel vriendelijk en gastvrij en staat het altijd voor je klaar om je bezoek aan ons zo aangenaam mogelijk te maken.

Onvergetelijke ervaring met het lekkerste drinken in Arnhem

Bij ons mag je een onvergetelijke ervaring verwachten. Dankzij onze ruime keuze aan bieren, wijnen, cocktails en meer is er voor ieder wat wils. Onze cocktail specialisten maken bijvoorbeeld de lekkerste en creatiefste cocktails. Ook kun je kiezen tussen de lekkerste bieren van onze bierkaart. Meer een wijnliefhebber? Ook hier hebben we genoeg keuze voor.

Benieuwd wat er allemaal op onze menukaart staat? Klik dan hier om de gehele menukaart te bekijken.

Neem contact met ons op!

Contact opnemen voor reserveren

Wij begrijpen dat het plannen van een leuk avondje uit of een speciaal evenement soms een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid om eenvoudig contact met ons op te nemen voor reserveringen.

Ons team staat graag klaar om je te helpen bij het plannen van je bezoek aan Bar Florian. Zo kunnen wij je adviseren over beschikbaarheid, de juiste tafel reserveren of je helpen bij het organiseren van een speciaal evenement.

Je kunt ons bereiken via e-mail of telefoon. Je kunt ons op werkdagen vanaf 12.00 uur bereiken. Ons team helpt je graag bij het plannen van een onvergetelijke ervaring in onze bar.

Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact op met Bar Florian.

Volg ons

@barflorian