Offerte aanvragen

Kleine zaal huren Arnhem

Op zoek naar een gezellige en mooie locatie voor je volgende vergadering, presentatie of feest in Arnhem? Dan biedt Bar Florian de perfecte oplossing. Bij ons kun je namelijk een kleine zaal huren die plaats biedt aan ruim 75 personen.

Onze zaal is eigentijds ingericht en voorzien van moderne technologieën voor een efficiënte en succesvolle vergadering. De zaal is aan te passen aan ieders wensen. Of je nu op zoek bent naar een rustige vergaderruimte of een plek voor een feestelijke gelegenheid. Het kan allemaal!

Restaurant Arnhem Bar Florian kroeg arnhem

Kleine zaal huren in Arnhem met een centrale ligging

Dankzij onze centrale ligging in Arnhem is onze kleine zaal voor iedereen goed bereikbaar. Zo kun je ons gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer, de auto en de fiets.

Dit zorgt ervoor dat je je vergadering, presentatie of feest kunt organiseren zonder je zorgen te maken over de bereikbaarheid van de zaal. Onze centrale ligging maakt het ook mogelijk om na je bijeenkomst verder te gaan in de stad.

 

Flexibiliteit en aanpasbaar aan jouw wensen

Bij Bar Florian beschikken we over een kleine zaal met genoeg flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Ideaal voor je volgende vergadering, presentatie of feest in Arnhem. Onze zaal is eigentijds ingericht en kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen en eisen.

Of je nu op zoek bent naar een rustige vergaderruimte of een plek voor een feest, onze zaal is aan te passen aan jouw wensen. Ons team van professionals zorgt ervoor dat de zaal wordt ingericht zoals jij dat wilt. Zo kun je je volledig richten op je evenement.

Naast de flexibiliteit van de zaal bieden we ook flexibiliteit in arrangementen. We werken graag met je samen om een arrangement samen te stellen dat past bij jouw wensen en budget. Denk bijvoorbeeld aan een maaltijd achteraf, drankarrangementen of misschien een specifiek thema voor je evenement.

Neem contact met ons op!

Contact opnemen voor het huren van een kleine zaal in Arnhem

Wij hopen dat wij je een goed beeld hebben kunnen geven van wat onze kleine zaal in Arnhem te bieden heeft. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een plek voor een vergadering, presentatie of feest. Het is in onze zaal allemaal mogelijk.

Heb je belangstelling in het huren van onze kleine zaal? Neem dan gerust contact met ons op. Ons professionele team staat graag voor je klaar om je te helpen bij het plannen van je evenement. Uiteraard bespreken we graag de beschikbaarheid en de mogelijkheden voor jouw specifieke wensen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om je reservering te maken voor een onvergetelijke ervaring in onze kleine zaal in Arnhem.

Volg ons

@barflorian