Offerte aanvragen

Lounge Bar Arnhem

Bar Florian is een loungebar in Arnhem die ongekend populair is. Zodra je aankomt op onze locatie, ervaar je de adembenemende sfeer. Bar Florian is gevestigd op de Arnhemse Jansplaats en staat garant voor het ideale avondje uit. Geniet van het heerlijke, verse eten en drinken terwijl je je in een gezellige loungesetting waant. De bar is spik en span, net als de inrichting van de lounge. Aan alles is gedacht. Zowel de sfeerverlichting als het audiosysteem. Zo biedt Bar Florian alles.

Een explosie van smaken staat op het punt te beginnen. Kom naar Bar Florian, een Arnhemse locatie waar cocktails worden geserveerd! Geniet van de fantastische cocktails die al je zintuigen zullen prikkelen.

Lounge bar in Arnhem

Cocktails in Arnhem vakkundig gemaakt

In onze lounge bar in Arnhem staat kwaliteit voorop. Alle cocktails zijn vakkundig gemaakt met jou als uitgangspunt. Laat je verrassen door de verrukkelijke smaakcombinaties wanneer je kiest uit ons borrel aanbod. Van klassieke originele recepten tot gloednieuwe, unieke cocktails, ons menu heeft voor ieder wat wils. Bovendien houdt de ervaring niet op bij de smaak. Onze bartenders zetten graag een show op omdat ze waarderen wat ze doen. Daardoor neemt het uiterlijk van de cocktails ook veel tijd in beslag. Want ook dat draagt bij aan de beleving.

Lounge bar Arnhem het assortiment

Zoals aangegeven heeft Bar Florian voor ieder wat wils. Dit betekent natuurlijk niet dat onze selectie volledig gebaseerd is op alleen de best verkochte cocktails. Om je een idee te geven van welke cocktails we in ons assortiment hebben zetten we er hieronder een paar op een rij:

  • Virgin Mojito
  • Pornstar Martini
  • Piña Colada
  • Strawberry Daiquiri
  • Florian strawberry mint
  • Bacardi Mojito
  • Cosmopolitan
  • Espresso Martini
  • Sex on the beach

Bekijk gerust de gehele menukaart voor een volledige lijst van alle cocktails.

Neem contact met ons op!

Reserveren bij Bar Florian

Als je er zeker van wilt zijn dat er een tafel voor je vrij is, reserveer dan op tijd. Wij zorgen ervoor dat er genoeg plaats is voor jou en je groep. Als je telefonisch reserveert, bel dan 026 4451317. Reserveren kan ook eenvoudig via het formulier op de website. Je kunt er ook voor kiezen om info@bar-florian.nl te mailen als al het andere niet lukt. Als het allemaal goed is gegaan, hopen we je snel te zien!

Volg ons

@barflorian