Offerte aanvragen

Zaalverhuur Arnhem

Wil je een zaal huren in Arnhem? Dan is dat bij Bar Florian geen enkel probleem. Met onze bovenzaal bieden wij plaats aan meer dan 75 personen. Bovendien zijn we goed bereikbaar omdat we op een mooie locatie in het centrum van Arnhem zitten. Ook beschikken wij over een bar waar een DJ non-stop kan draaien.

Onze bar kun je reserveren voor een bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum en nog veel meer speciale gelegenheden. Kortom, ben je nog op zoek naar een onderscheidende plek voor een speciale gelegenheid die je gepland hebt? Dan is het huren van onze bar de ideale oplossing voor jou. Neem hiervoor contact met ons op. Dan plannen wij graag samen met jou een gezellige dag of avond op maat!

Zaalverhuur Arnhem

Een zaal huren in Arnhem?

Een feest houden in de binnenstad van Arnhem op een prominente locatie? Dat kan. In onze bovenruimte, die beschikbaar is voor verhuur, passen maximaal 75 personen. Naast de verhuur van zalen in Arnhem verzorgen wij ook alle catering- en drankbehoeften voor jouw evenement. Op zoek naar een zaal huren in Arnhem? Kom dan langs bij Bar Florian in Arnhem.

Voordelen van het huren van een zaal bij Bar Florian in Arnhem

Voor het huren van een zaal in Arnhem is Bar Florian de perfecte locatie. Hieronder zetten we enkele voordelen van onze prachtige locatie op een rij:

  • Een sfeervolle locatie in een prachtig gebouw in het centrum van Arnhem
  • De mogelijkheid om de bovenverdieping volledig in te richten voor jouw feest
  • Aan de catering wordt perfecte zorg besteed
  • Jarenlange ervaring en jouw wensen staan altijd centraal
Neem contact met ons op!

Zaalverhuur in Arnhem met catering

Wij begrijpen maar al te goed dat je op een feestelijke avond niet in de keuken wilt staan! Daarom ontzorgen wij jou en je gasten om er een heerlijke middag of avond van te maken. Op deze manier kun jij je concentreren op je bezoekers en heerlijk genieten. Ideaal toch?

Zo serveert en tapt ons personeel de meest verrukkelijke cocktails. Ook kunnen we op jouw verzoek diverse hapjes en drankjes verzorgen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

De mogelijkheden voor zaalverhuur bij Bar Florian in Arnhem bespreken

Wil je een geweldig feest geven in Arnhem en onze zaal huren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee over een leuke avond op maat!

Volg ons

@barflorian