Offerte aanvragen

 

Terras op het Jansplein in Arnhem

Wil je gezellig borrelen of lunchen op ons terras in Arnhem? Dan bieden wij de lekkerste hapjes en drankjes. Voor ieder wat wils. Of je nu een biertje wilt, een glas wijn, of iets heel anders. Alles is mogelijk. Je kunt kiezen tussen een gezellig tafeltje in de zon op ons terras of een plekje binnen aan de bar.

Brasserie Arnhem

Terras Arnhem

Het is natuurlijk heerlijk om bij mooi weer in Nederland buiten te zitten op een terras in Arnhem, direct aan de Jansplaats. Het Jansplein 59 is waar wij gevestigd zijn. Je kunt er heerlijk zitten omdat het midden in het drukke centrum van Arnhem ligt. De drukte van deze stad is duidelijk te zien. Genieten van een drankje? Een hapje eten in de middag? Of ’s avonds genieten van een heerlijke borrel? Het kan allemaal bij Bar Florian.

 

Genieten op een mooi terras op het Jansplein in Arnhem

Het weer is niet altijd aangenaam in Nederland. Toch gaan we allemaal naar buiten als het er aangenaam genoeg voor is. Daarom hebben we bij Bar Florian, die in het hart van Arnhem ligt, een terras waar veel mensen kunnen vertoeven. We hebben dan ook een brede menukaart. Hier vind je de beste lunchgerechten, met daarnaast een van onze verrukkelijke dranken of hapjes.

Je kunt kiezen uit diverse verrukkelijke hapjes en natuurlijk ook uit onze drankarrangementen. Er zijn vele mogelijkheden, en ons personeel is altijd gastvrij en competent. Wij zullen er alles aan doen om je comfort te garanderen!

Neem contact met ons op!

Feest organiseren met terras in Arnhem

Wil je een feest organiseren in hartje Arnhem? In ons restaurant aan de Arnhemse Jansplaats met terras is dat goed mogelijk. We hebben verschillende mogelijkheden om er met meer mensen een fantastische avond van te maken. Er is plaats voor grofweg 75 personen in onze bovenzaal. Daar is een prachtige feestruimte! Daarnaast zijn in deze ruimte een bar en personeel aanwezig. Hierdoor kunnen wij garanderen dat jij en je gasten zorgeloos kunnen genieten.

 

Meer informatie?

Meer weten over ons restaurant met terras in Arnhem? Neem dan contact met ons op! Ons team voorziet je van de juiste informatie of bespreekt de mogelijkheden met je.

Volg ons

@barflorian